ComputerForum.com ComputerForum.com  

Go Back   Computer Forum > Computer Hardware > Computer Cases, Power Supplies and Cooling

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-17-2005, 03:17 AM   #1
P11
VIP Member
 
P11's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Toronto
Age: 25
Posts: 1,312
Default 512-Chassis Fan NOT DETECTED

I just installed a Western Digital 250gb hard drive and after installing my pc told me before booting that the 512-chassis fan is not detected, where can i find these wires on my motherboard. (Compaq 6000 series)

EDIT: Nvm, i found the problem loose wire.
__________________
Asus K8V-SE Deluxe
AMD 64 3400+ 2.56 Ghz
Cosair 1.5 GB PC-3200 400Mhz
Enermax 535W/SLI-Ready/12V @38A
250GB Western Digital HD 8mb cache IDE
320GB Western Digital My Book Premium External HD
Sony DVD+RW/+R Double Layer burner drive

Logitech MX5000 Bluetooth Combo
ATI X850XT 256MB ;)
Diablotek Samurai ATX Case
3DMark03

PC Exposure : www.pcexposure.com

Last edited by P11; 04-17-2005 at 04:21 PM.
P11 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +1. The time now is 08:10 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2002-2014 Computer Forum