ComputerForum.com ComputerForum.com  

Go Back   Computer Forum > Computer Hardware > Computer Networking and Servers

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-03-2010, 09:49 AM   #1
Bit Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Default Error 103 (net::ERR_CONNECTION_ABORTED): Unknown error.

Error 103 (net::ERR_CONNECTION_ABORTED): Unknown error.

Everytime I try to upload I get this.

I am running Google Chrome and have run Mozilla and IE7 and always get the same message. I am an event photographer so really need to upload images so this is a real problem. I have recently changed my connection from a wireless connection (old laptop) and now have an Advent PC which is a good system and is now by LAN connected directly to the modem (virgin). Speed tests are fine but this error message is always there.

No idea , I have disabled Firewall and Avast to no avail.

Does anyone know what I can do?????
johnk81 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-03-2010, 02:53 PM   #2
Malware and Spam Assassin

 
johnb35's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: somewhere out there
Age: 44
Posts: 29,796
Default

Might help if you tell us how you are trying to do it. You don't mention the use of any program or anything. Most likely its the program you are using.
__________________
MB - Gigabyte 970A-UD3 || CPU - FX8350|| PSU - Corsair CMPSU-650TX 650W || Memory - Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 || GPU - Sapphire HD6870 1GB || HDD's - 500GB SATA III WD Caviar Black, 120GB Corsair Force 3 SSD|| Monitor - ASUS VE278Q Black 27" || OS - Windows 7 || Case - Cooler Master HAF 912 || Cpu cooler - CM Hyper 212 Plus
johnb35 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2010, 03:40 PM   #3
Megabyte Member
 
Concordedly's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: West Des Moines, IA
Age: 26
Posts: 567
Default

Just upload via FTP and do it that way. You can then link the photos you need to. Otherwise, I agree provide some more info.
__________________
"What time is it?"
"We're going to my house to get cookies!"
"..I just wanted to know what time it was.."

-----------------------------------------------
Doesn't have a name anymore :(
AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor 3.0GHz
640GB Serial ATA hard drive -- 4GB PC3-8500 DDR3 SDRAM memory
SuperMulti DVD Burner with LightScribe Technology DVD+RW
PNY GeForce 6200 series -- Realtek High Definition Audio
Windows Home Premium 7 -- ESET Smart Security 5
Concordedly is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2010, 09:23 PM   #4
Bit Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Default

Running XP on SP3, had a minor victory I uninstalled Chrome and then went to Microsoft update and reinstalled .Net framework 4 and I can upload now.

I havent tried a large upload but so far so good!

And I am unsure about going to Mozilla now.

Whats the most stable browser I have just kept it default on IE7 since.
johnk81 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2010, 10:54 PM   #5
Megabyte Member
 
Concordedly's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: West Des Moines, IA
Age: 26
Posts: 567
Default

Firefox. Never had that issue before but it seems quite common per Google, especially on Chrome. I don't like chrome because there are websites I goto that are not Chrome-compatable.
__________________
"What time is it?"
"We're going to my house to get cookies!"
"..I just wanted to know what time it was.."

-----------------------------------------------
Doesn't have a name anymore :(
AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor 3.0GHz
640GB Serial ATA hard drive -- 4GB PC3-8500 DDR3 SDRAM memory
SuperMulti DVD Burner with LightScribe Technology DVD+RW
PNY GeForce 6200 series -- Realtek High Definition Audio
Windows Home Premium 7 -- ESET Smart Security 5
Concordedly is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 11:19 PM   #6
Bit Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Default

Ah well spoke to soon cannot upload a single f&*%ing thing now , really frustrating and no one , I mean NO ONE seem to have an idea ... brilliant!
johnk81 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 03:25 AM   #7
Malware and Spam Assassin

 
johnb35's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: somewhere out there
Age: 44
Posts: 29,796
Default

With that type of attitude why should we help you? However, What has changed since you were able to upload successfully?
__________________
MB - Gigabyte 970A-UD3 || CPU - FX8350|| PSU - Corsair CMPSU-650TX 650W || Memory - Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 || GPU - Sapphire HD6870 1GB || HDD's - 500GB SATA III WD Caviar Black, 120GB Corsair Force 3 SSD|| Monitor - ASUS VE278Q Black 27" || OS - Windows 7 || Case - Cooler Master HAF 912 || Cpu cooler - CM Hyper 212 Plus
johnb35 is offline   Reply With Quote

Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Computer Is Doing My Head In - Help andantesash Desktop Computers 13 04-27-2010 04:16 PM
Slow at starting up toosunNeo Computer Security 9 05-13-2009 11:24 PM
Removing Something Bad g4m3rof1337 Computer Security 24 11-10-2008 05:37 AM
Computer Restrictions After Virus Infection Sucrose Computer Security 20 07-31-2006 11:31 PM
help with Logfile Pleasse thanks! homerj14 Operating Systems 2 10-03-2005 09:45 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:46 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2002-2014 Computer Forum