ComputerForum.com ComputerForum.com  

Go Back   Computer Forum > Computer Software > Operating Systems

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-17-2011, 08:10 PM   #1
Bit Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Default LPK.dll

I used System Restore, didn't like what it did, so I undid the restore. But now ANY program I try to run that isn't part of windows says "(program) can not run because LPK.dll is missing." Something along those lines.

Now I've read up on lpk.dll so I tried replacing the file with a newly downloaded one. Guess what? Need permission even though I'm the highest in admin rights. So I tried safe mode with command prompt. Guess what? Access is denied. I CAN NOT replace lpk.dll. Secondly, as I said, NO programs work. So if I try to use a program to fix the problem automatically, it doesn't work because of lpk.dll. If I try to use a program to stop the access is denied stuff, it doesn't work. I need a way I can FORCE the system into replacing the file. Otherwise there's no way I will ever be able to use my computer again (besides reinstalling the OS).
Zephyr is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-17-2011, 08:42 PM   #2
Malware and Spam Assassin

 
johnb35's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Where ever Fluffy is
Age: 43
Posts: 28,555
Default

What operating system are you on? This could either be a valid file or you are infected. i would suggest start by doing the following and run the rkill program first, try the rkill.scr file first.

Please download Malwarebytes' Anti-Malware from here or here and save it to your desktop.
  • Double-click mbam-setup.exe and follow the prompts to install the program.
  • At the end, be sure a checkmark is placed next to
    • Update Malwarebytes' Anti-Malware
    • and Launch Malwarebytes' Anti-Malware
  • then click Finish.
  • If an update is found, it will download and install the latest version. Please keep updating until it says you have the latest version.
  • Once the program has loaded, select Perform quick scan, then click Scan.
  • When the scan is complete, click OK, then Show Results to view the results.
  • Be sure that everything is checked, and click Remove Selected.
  • A log will be saved automatically which you can access by clicking on the Logs tab within Malwarebytes' Anti-Malware

If for some reason Malwarebytes will not install or run please download and run Rkill.scr, Rkill.exe, or Rkill.com but DO NOT reboot the system and then try installing or running Malwarebytes. If Rkill (which is a black box) appears and then disappears right away or you get a message saying rkill is infected, keep trying to run rkill until it over powers the infection and temporarily kills it. Once a log appears on the screen, you can try running malwarebytes or downloading other programs.



Download the HijackThis installer from here.
Run the installer and choose Install, indicating that you accept the licence agreement. The installer will place a shortcut on your desktop and launch HijackThis.

Click Do a system scan and save a logfile

Most of what HijackThis lists will be harmless or even essential, don't fix anything yet.

Post the logfile that HijackThis produces along with the Malwarebytes Anti-Malware log
__________________
MB - Gigabyte 970A-UD3 || CPU - FX8350|| PSU - Corsair CMPSU-650TX 650W || Memory - Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 || GPU - Sapphire HD6870 1GB || HDD's - 500GB SATA III WD Caviar Black, 120GB Corsair Force 3 SSD|| Monitor - ASUS VE278Q Black 27" || OS - Windows 7 || Case - Cooler Master HAF 912 || Cpu cooler - CM Hyper 212 Plus
johnb35 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2011, 08:51 PM   #3
Bit Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Default

I don't think you read my post. No programs will work because of this system restore mess up. It has NOTHING to do with viruses or anything hijack this can detect. Plus, I can't even run these programs. Somehow system restore just messed up my whole computer. Thanks a lot microsoft.
Zephyr is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2011, 09:00 PM   #4
Malware and Spam Assassin

 
johnb35's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Where ever Fluffy is
Age: 43
Posts: 28,555
Default

All I'm saying is maybe you had an infection in system restore and when you did the restore it made the infection active again. I have a feeling that this is an infection.
__________________
MB - Gigabyte 970A-UD3 || CPU - FX8350|| PSU - Corsair CMPSU-650TX 650W || Memory - Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 || GPU - Sapphire HD6870 1GB || HDD's - 500GB SATA III WD Caviar Black, 120GB Corsair Force 3 SSD|| Monitor - ASUS VE278Q Black 27" || OS - Windows 7 || Case - Cooler Master HAF 912 || Cpu cooler - CM Hyper 212 Plus
johnb35 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2011, 09:32 PM   #5
Bit Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by johnb35 View Post
All I'm saying is maybe you had an infection in system restore and when you did the restore it made the infection active again. I have a feeling that this is an infection.
I'm a power user, and I would know if I had an infection. I have a good anti virus and I look at my process list very often for different stuff. I always notice when there's some new process and I look into it. It's not a virus. It's a messed up programming job by Microsoft on system restore
Zephyr is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2011, 09:48 AM   #6
Bit Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Default

Did you resolve this as i have the same problem.
guffer is offline   Reply With Quote

Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +1. The time now is 10:56 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2002-2014 Computer Forum