Xp Boot Up Question

Discussion in 'Desktop Computers' started by Mikeohioukus, Jun 1, 2007.

  1. Mikeohioukus

    Mikeohioukus New Member

    Messages:
    65
    Hello, i just installed service pack 2 and multiple updates.. I don't know if its after that or before but however i have a white bar that runs along the bottom of the screen right before the Xp logo with the blue sliding car starts up... Is this normal or a glitch? Does everyone else have this loading type bar before that? Thanks.. Mike
     
  2. Draco Malfoy

    Draco Malfoy New Member

    Messages:
    75
    That's perfectly normal.
     
  3. RoBo07

    RoBo07 New Member

    Messages:
    52
    Well if it works then there is nothing to worry about. Right ?
     
  4. heyman421

    heyman421 banned

    Messages:
    2,345
    sometimes when my computers booting, some dude's head pops up from the side and says something about toast.......

    WTF is that all about?
     
  5. Rambo

    Rambo New Member

    Messages:
    4,051
    Are you serious?
     
  6. wizle

    wizle New Member

    Messages:
    433
    You may have a new virus or malware Post a hi-jackthis we'll take a look
     
  7. codeman0013

    codeman0013 Active Member

    Messages:
    1,744
    Guys heyman was obviously joking there.... To the original topic dont worry thats nothing major...
     
  8. computerhakk

    computerhakk VIP Member

    Messages:
    3,626
    blue sliding car? I don't think I have ever ran into that before. It doesn't sound normal at all.

    Can you post a screenshot?
     

Share This Page