501!!!!

Discussion in 'Internet Discussion' started by whatsmydingo, Feb 26, 2004.

  1. whatsmydingo

    whatsmydingo New Member

    Messages:
    81
    OK so this is so VERY annoying! All of a sudden my computer, or really just IE6 decided to act up and not go to anything. Almost everytime I try to open a site it gets this 501 error - not implemented. And then other times it'll work for that site. And then it'll stop again. Any ideas???? I've already tried anti-virus, ad-aware, windows updates, done the "repair" option in IE in the add/remove section, and completely reinstalled IE6SP1. Nothing is working!!! Help please?? (the sooner the better... I have a report due soon :( :( :( )
     
  2. whatsmydingo

    whatsmydingo New Member

    Messages:
    81
    no ideas? =\
     
  3. Christopher

    Christopher VIP Member

    Messages:
    1,356
    Maybe its your ISP. 501 means a bad URL, correct?

    If you think it might be your browser, try downloading Mozilla or something and check it out with that.
     
  4. whatsmydingo

    whatsmydingo New Member

    Messages:
    81
    yeah.. it's odd... the problems seems to have cleared itself up... Mozilla had a few problems yesterday, but now things seem to be settling down. Although, reformatting my comp still is probaby a good idea
     
  5. vladimirbot

    vladimirbot New Member

    Messages:
    32
    !!

    Try downloading mozilla firefox, it rocks!!!
     
  6. whatsmydingo

    whatsmydingo New Member

    Messages:
    81
    Yeah that's what my friend did, and since then I've been using it. The only thing that I don't get is background sounds... I don't know if they aren't supported or if I have them turned off some how...
     

Share This Page