Altec Lansing ada885 speaker system Help!

Discussion in 'Sound Cards and Speakers' started by Tom404, Mar 7, 2020.

  1. Tom404

    Tom404 New Member

    Messages:
    5
    Hi Everyone,
    I'm after a bit of help over the past few weeks my Altec Lansing AD A885 soeaker system has stopped working. I have removed and repeated all the cables and up to the point of it not working I used the green front cable to connect this to my tablet and laptop and worked fine. The diags button on the sub woofer works ang goes through all speakers. Holding down the mode button does not produce and out point when display changes to noise. Any ideas? Thanks.
     
  2. Jamebonds1

    Jamebonds1 Active Member

    Messages:
    1,722
    What kind of device that it stopped working?
     
  3. Tom404

    Tom404 New Member

    Messages:
    5
    It no longer works when connected to both my laptop and tablet.
     
  4. Jamebonds1

    Jamebonds1 Active Member

    Messages:
    1,722
    Have you tried a different speaker?
     
  5. Tom404

    Tom404 New Member

    Messages:
    5
    Yep different speakers work fine plus tried then on two seperate devices so not a fault with the devices.
     
  6. Jamebonds1

    Jamebonds1 Active Member

    Messages:
    1,722
    That would mean your speaker has amplifier blow up.
     
  7. Tom404

    Tom404 New Member

    Messages:
    5
    I disagree all the diags work fine and amplifers dont blow for no reason. If the amp had gone nothing will be coming out the speakers
     
  8. Jamebonds1

    Jamebonds1 Active Member

    Messages:
    1,722
    You said your speaker is broken.
     
  9. Tom404

    Tom404 New Member

    Messages:
    5
    I said that it wasnt working
     

Share This Page