Corsair H60 liquid cooler Problem

Discussion in 'Computer Cases, Power Supplies and Cooling' started by terminator, Oct 13, 2011.

  1. linkin

    linkin VIP Member

    Messages:
    13,521
    Nope, Corsair's support is awesome :)
     
  2. terminator

    terminator New Member

    Messages:
    143
    I just received a new H60 from corsair and everything is fine.
     
  3. linkin

    linkin VIP Member

    Messages:
    13,521
    Great to hear. Did Corsair say what failed? I guess we figured it was the pump, but did Corsair say anything about it?
     
  4. terminator

    terminator New Member

    Messages:
    143
    Nope not a thing, didn't even send me an email saying they will mail me a new one. Kinda odd but I everything worked out so its fine with me.

    I'm sure it was the pump, this time when I booted the comp up the pump made a gurgling sound, which the other one did not.
     
  5. linkin

    linkin VIP Member

    Messages:
    13,521
    I see. Mine made the gurgling the first few times as well. I guess we can conclude it was the pump, then. How's your new one perform?
     
  6. terminator

    terminator New Member

    Messages:
    143
    Great! its running at 27c right now at around 60 degrees room temp. It was around 40 with the stock cooler. So far with a load iv'e only scene 36c. Im real happy with it and would recommend it to anyone that I think would need it.
     
  7. xxmorpheus

    xxmorpheus Member

    Messages:
    658
    It works well. But its not sufficient enough to cool a fx 8150, due partly in fact to the absurd wattages and heat it generates while oc'd. i might try applying more thermal paste
     
  8. terminator

    terminator New Member

    Messages:
    143
    Yeah i'm not into over clocking, yet anyway. So it works very well for my needs.
     

Share This Page